NAJNOVIJE
KUGLAČI VODOVODA BOLJI U DERBIJU

Odgođena utakmica 5. kola HKLI – zona Osijek između domaćih kuglača Vodovoda Grada Vukovara i osječke Zare - Auto Matrix odigrana je, a pobijedili su Vukovarci.

(Petak, 27 Studeni 2020 14:54)
U Vinkovcima o perspektivama i razvoju novinarstva

Pod sloganom „Quo vadis hrvatsko novinarstvo“ u Vinkovcima je počeo prvi „Media In Time“ festival posvećen perspektivama razvoja novinarstva u Hrvatskoj i otvaranju komunikacijskih kanala između sudionika i kreatora medijske scene i korisnika medijskih sadržaja.

(Petak, 27 Studeni 2020 14:26)
Božinović najavio kazne zbog nepoštivanja novih mjera protiv koronavirusa

Ministar unutarnjih poslova i voditelj Nacionalnog stožera civilne zaštite Davor Božinović najavio je strožu kontrolu provedbe novih mjera protiv koronavirusa, koje stupaju na snagu u ponoć, što uključuje i kazne za nenošenje maski.

(Petak, 27 Studeni 2020 12:54)
Školski praznici u siječnju produljit će se za tjedan dana

Ministarstvo znanosti i obrazovanja (MZO) pripremilo je izmjene u kalendaru školske godine po kojima će se praznici u siječnju produljiti za tjedan dana, čime će se odustati od drugoga dijela praznika koji su bili predviđeni u veljači.

(Petak, 27 Studeni 2020 12:36)
Online Ženska sindikalna škola

U organizaciji udruge Baza za radničku inicijativu i demokratizaciju – BRID, od 14.studenoga do 12.prosinca održava se ženska sindikalna škola za predstavnice sindikata. Sedma je po redu, a ove godine, sukladno epidemiološkim uvjetima, održava se online. Namijenjena je predstavnicama sindikata iz cijele Hrvatske, doznajemo od Marije Čačić iz BRID-a, jedne od organizatorica škole.

(Petak, 27 Studeni 2020 12:27)
Tijekom vikenda pojačani nadzor provođenja epidemioloških mjera u Osječko-baranjskoj županiji

U laboratorijima Kliničkog bolničkog centra Osijek i Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije testirano je ukupno 611 uzoraka od kojih je 222 bilo pozitivno na koronavirus, priopćeno je iz osječko-baranjskog Stožera civilne zaštite.

(Petak, 27 Studeni 2020 12:17)
Nova turistička signalizacija barokne jezgre Vukovara

S ciljem stvaranja novog vizualnog identiteta barokne jezgre i njezine prezentacije, podizanjem kvalitete informiranja gostiju i unaprjeđenja kvalitete njihova boravka te podizanjem kvalitete turističke ponude, gradonačelnik Vukovara Ivan Penava sa svojom zamjenicom Ivanom Mujkić i direktorica TZ grada Vukovara Marina Sekulić predstavili su kod Bećarskog križa novu turističku signalizaciju barokne jezgre grada Vukovara.

(Petak, 27 Studeni 2020 11:53)

Obitelj i prijatelji od subote tragaju za nestalim Ivicom Šmitom

Zadnji put viđen kod Otoka sportova Zadnji put viđen kod Otoka sportova Foto: Privatni arhiv

Redakciji Hrvatskoga radija Vukovar obratila se Ivana Šmit čiji je suprug Ivica Šmit nestao iz Vukovara u subotu 9. ožujka oko 21 sat.

Ivica Šmit, poznat i pod nadimkom Brile, hrvatski branitelj i invalid Domovinskoga rata posljednji je put viđen na mostu kod Otoka sportova, a nakon što je poslijepodne i večer toga dana proveo u restoranu koji se nalazi u blizini spomenute lokacije. Sa suprugom se telefonski čuo oko 16 sati  i javio da će uredno doći kući. Kako se tijekom noći nije pojavio, ujutro su supruga, članovi obitelji i prijatelji krenuli u potragu, a navečer su pozvali i policiju koja je napravila zapisnik.

Prema riječima Ivane Šmit, njezin suprug sa sobom ima osobne dokumente, bankovne kartice, ključeve od stana kao i ključeve te dokumentaciju njihovog osobnog automobila kojeg toga dana nije koristio. Njegova zadnja kartična transakcija zabilježena je u subotu kod plaćanja računa u restoranu.

Obitelj i prijatelji danas su započeli i akciju plakatiranja grada s informacijama o nestalom Ivici Šmitu te mole sve građane koji imaju bilo kakvih saznanja o njemu da kontaktiraju policiju na broj 192. 

Pročitano 8575 puta
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija