NAJNOVIJE
Nema novooboljelih od koronavirusa u Republici Hrvatskoj

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske izvijestio je kako nema novooboljelih od koronavirusa u Republici Hrvatskoj, čime je ukupan broj oboljelih od koronavirusa 2246.

Do sada je testirano 66405 osoba, od toga 261 u posljednja 24 sata.

Na bolničkom liječenju je 23 osoba, od toga su na respiratoru 4 pacijenta. Ukupan broj ozdravljenih je 2072, što je 9 novoozdravljenih u 24 sata.

Ukupan broj preminulih na području države je 103.

(Nedjelja, 31 Svibanj 2020 14:07)
Osječko-baranjska županija bez novooboljelih od koronavirusa

Tijekom posljednja 24 sata u Kliničkom bolničkom centru Osijek testirana su 34 uzoraka i svi su bili negativni na koronavirus. I dalje su na području Osječko-baranjske županije zabilježene 133 oboljele osobe.

(Nedjelja, 31 Svibanj 2020 10:39)
Jedanaesti dan nema novooboljelih na području naše županije

U Vukovarsko-srijemskoj županiji epidemiološka situacija i dalje je stabilna, te u posljednja 24 sata nema pozitivnih osoba na koronavirus.

(Nedjelja, 31 Svibanj 2020 09:14)
Službeno je: Penava i Škoro zajedno na parlamentarne izbore!

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava i predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro održali su konferenciju za medije na kojoj je i službeno potvrđeno kako zajedno izlaze na predstojeće parlamentarne izbore u srpnju.

(Subota, 30 Svibanj 2020 16:19)
Jedna novooboljela osoba od koronavirusa u Republici Hrvatskoj

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske izvijestio je kako je broj novooboljelih na području Hrvatske u 24 satnom razdoblju 1, čime je ukupan broj oboljelih od koronavirusa 2246.

Novooboljela osoba nalazi se u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Do sada su testirane 66144 osobe, od toga 635 u posljednja 24 sata.

Na bolničkom liječenju je 27 osoba. Od toga su na respiratoru 4 pacijenta.

Ukupan broj ozdravljenih od koronavirusa je 2063 te ukupan broj preminulih na području republike je 103.

(Subota, 30 Svibanj 2020 14:06)
POVODOM DANA DRŽAVNOSTI GRAD VUKOVAR ODAO POČAST ŽRTVAMA DOMOVINSKOGA RATA

Predstavnici Grada Vukovara na čelu s gradonačelnikom Ivanom Penavom obilježili su Dan državnosti odavanjem počasti svima onima koji su svoj život utkali u oltar Domovine te omogućili samostalnu i neovisnu Republiku Hrvatsku.

(Subota, 30 Svibanj 2020 12:20)
Izaslanstvo VSŽ obilježilo Dan državnosti

Izaslanstvo Vukovarsko – srijemske županije na čelu s županom Božom Galićem položilo je vijenac i zapalilo svijeću povodom Dana državnosti i Dana hrvatskih branitelja.

(Subota, 30 Svibanj 2020 12:04)

Obitelj i prijatelji od subote tragaju za nestalim Ivicom Šmitom

Zadnji put viđen kod Otoka sportova Zadnji put viđen kod Otoka sportova Foto: Privatni arhiv

Redakciji Hrvatskoga radija Vukovar obratila se Ivana Šmit čiji je suprug Ivica Šmit nestao iz Vukovara u subotu 9. ožujka oko 21 sat.

Ivica Šmit, poznat i pod nadimkom Brile, hrvatski branitelj i invalid Domovinskoga rata posljednji je put viđen na mostu kod Otoka sportova, a nakon što je poslijepodne i večer toga dana proveo u restoranu koji se nalazi u blizini spomenute lokacije. Sa suprugom se telefonski čuo oko 16 sati  i javio da će uredno doći kući. Kako se tijekom noći nije pojavio, ujutro su supruga, članovi obitelji i prijatelji krenuli u potragu, a navečer su pozvali i policiju koja je napravila zapisnik.

Prema riječima Ivane Šmit, njezin suprug sa sobom ima osobne dokumente, bankovne kartice, ključeve od stana kao i ključeve te dokumentaciju njihovog osobnog automobila kojeg toga dana nije koristio. Njegova zadnja kartična transakcija zabilježena je u subotu kod plaćanja računa u restoranu.

Obitelj i prijatelji danas su započeli i akciju plakatiranja grada s informacijama o nestalom Ivici Šmitu te mole sve građane koji imaju bilo kakvih saznanja o njemu da kontaktiraju policiju na broj 192. 

Pročitano 8503 puta
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija