Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

U okviru projekta INECO održano studijsko putovanje

Sudionici studijskog putovanja Sudionici studijskog putovanja Grad Vukovar

U okviru projekta „Inovativno umrežavanje i gospodarska suradnja regija Tuzla i Vukovar", od 7.do 9.ožujka je održano trodnevno studijsko putovanje u Trst, na kojem je sudjelovalo 15 predstavnika malih i srednjih poduzeća, potpornih institucija, te predstavnika lokalne samouprave iz Vukovara i Tuzle.

U okviru studijskog putovanja posjećen je AREA Science park, budući da je Grad Vukovar u sklopu projekta InECo izradio tehničku dokumentaciju za izgradnju Poslovno inovacijskog centra (BIC), a prva faza izgradnje već je započela.

Park su predstavili direktor inovacijskog parka Fabrizio Rovatti i direktor odjela za transfer tehnologije Stephen Taylor, a na kraju je prikazana i 3D prezentacija cijelog parka. Cilj posjete bio je upoznati se s uslugama koje AREA tehnološki park pruža svojim korisnicima, načinu privlačenja stanara parka te samim modelom upravljanja.  Po povratku u Vukovar, sudionici putovanja će na sastanku raspraviti o studijskoj posjeti i donijeti zaključak koji će sadržavati preporuke za izradu modela upravljanja BIC centrom Vukovar.

Pročitano 2011 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI