Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Dabro potpisao sporazume o izbornoj suradnji u Šiškovcima

Sporazum o izbornoj suradnji potpisali su u Šiškovcima  nezavisni kandidat za župana Vukovarsko-srijemske županije Josip Dabro, koordinator Hrvatske seljačke stranke VSŽ Stjepan Gašparović, predsjednik Demokratskog saveza za nacionalnu obnovu VSŽ Vedran Novokmet, predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić 365  Bošnjaci Pavo Baotić i predsjednik Matice umirovljenika Hrvatske ŽO VSŽ Jaroslav Masarini.

Nezavisni kandidat za vukovarsko-srijemskog župana Josip Dabro izrazio je zadovoljstvo potpisanim sporazumom te naglasio kako sve više ljudi prepoznaje njegov program Mladost je rješenje.

Kao okosnicu svog programa za Vukovarsko-srijemsku županiju, Dabro  je istaknuo je poljoprivredu, gospodarstvo i demografiju te naglasio kako je prioritet vratiti život u Slavoniju, zadržati i vratiti mlade obitelji te stvaranjem novih radnih mjesta i prilika zaustaviti odumiranje Slavonije. Naglasio je kako se godinama ne rješavaju najveći problemi koji sputavaju razvoj ovog kraja, poput poticanja prerađivačke industrije u poljoprivredi, drvno prerađivačke industrije čiji su potencijali nemjerljivi zbog bogatstva šumom hrasta lužnjaka, izgradnje hladnjača za skladištenje voća i povrća i drugih. Povećanje poticaja mladim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima posebno je istaknuo kao važnu kariku u provedbi svoga gospodarskog programa.

Pročitano 600 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI