Ispiši ovu stranicu

I dalje su na prometnicama u gradu dva prijevoznika, zamjenik gradonačelnika Pavliček najavljuje kako će problem vjerojatno rješavati na sudu

Nakon što je Gradski prijevoz u Vukovaru još 31. siječnja počeo obavljati novi koncesionar,  Slavonija Bus d.o.o. iz Nove Kopanice, koji je na natječaju Grada Vukovara za dodjelu koncesije  imao najpovoljniju ponudu, i dalje je na prometnicama u gradu vidljiv i bivši prijevoznik Čazmatrans Vukovar d.o.o.. Zamjenik gradonačelnika Vukovara Marijan Pavliček smatra kako se time krši Odluka o komunalnom redu Grada Vukovara.

- Smatramo da se predstavnici Čazmatransa ne drže Odluke o komunalnom redu Grada Vukovara i svakodnevno ju krše. Sukladno tome Grad  prema pravnoj i odgovornoj osobi u tvrtci dostavlja financijske kazne i bojim se, da će sve, ako se ne riješi mirnim putem, završiti sudskim sporom – zaključuje Pavliček.

Direktor Čazmatransa Vukovar d.o.o. Robert Šimleša rekao je kako Čazmatrans i dalje obavlja županijski linijski prijevoz te da staju samo na autobusnim stajalištima za koja imaju županijske ili međužupanijske dopusnice.
- Stajemo tamo gdje imamo dopušteno stajanje putem županijskih i međužupanijskih dopusnica kao i svi ostali prijevoznici. Volio bih doznati zašto se kažnjavaju samo Čazmatransovi prijevoznici, a ne i svi ostali – upitao je Šimleša.

U okviru nove koncesije šest je linija produženo do Sotina, a prvi je put Sotin dobio i izravnu večernju liniju te linije za vikend.

Pročitano 712 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić