Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Plenković najavio od 1. ožujka otvaranje terasa kafića

Premijer Andrej Plenković rekao je u četvrtak da je po svim pokazateljima situacija s epidemijom koronavirusa bolja, ali je apelirao na daljnji oprez od 1. ožujka kada će se otvoriti terase ugostiteljskih objekata i omogućiti treninzi u zatvorenom, izvijestila je HINA.

Plenković je na sjednici Vlade rekao da su naši tjedni brojevi u proteklih deset tjedana padali zaredom i smanjeni su gotovo 11 puta.

-U odnosu na prošli četvrtak bilježimo određeni porast na tjednoj razini, no u ovom trenutku ne možemo sa sigurnošću tvrditi koji su uzroci ovoga trenda, da li je to bilo zbog hladnoće, popuštanja mjera ili šireg opuštanja u smislu modela ponašanja- rekao je premijer apelirajući da moramo i dalje zadržati veliki oprez.

 Omogućit će se, najavio je, i održavanje treninga u zatvorenim prostorima, s tim da će biti određenih specifičnosti s obzirom na kontaktne i kolektivne sportove.

Plenković je najavio da će nastaviti s odgovarajućim praćenjem gospodarstva i poduzetnika i nastaviti dijalog s predstavnicima gospodarstva te će nastojati izaći u susret što se tiče mjera očuvanja radnih mjesta.

Pročitano 543 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI