Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Otvoren Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima na području grada Vukovara za 2021. godinu.

Penava: Osigurano je 2,7 milijuna proračunskih sredstava Penava: Osigurano je 2,7 milijuna proračunskih sredstava Foto: J. Vrdoljak

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava sa svojim zamjenicima, Ivanom Mujkić i Marijanom Pavličekom te pročelnicom za gospodarstvo Marijanom Grubišić, su na konferenciji za novinare predstaviti nedavno otvoren Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima na području grada Vukovara za 2021. godinu.

Penava je podsjetio kako je Grad od 2014. godine poduzetnicima izravno plasirao 49 milijuna kuna, što je rezultiralo brojem od 10.234 radnih mjesta u Vukovaru u prosincu 2020. godine, odnosno povećanje od 1.100 radnih mjesta u odnosu na 2014. godinu. Kroz ovogodišnji javni poziv osigurano je 2,7 milijuna proračunskih sredstava, minimalan iznos pomoći je dvije tisuće kuna, a maksimalan 200 tisuća kuna.

Zamjenica gradonačelnika Ivana Mujkić podsjetila je kako je riječ o uobičajenom Javnom pozivu koji Grad objavljuje svake godine, ali da je ovaj nešto drugačiji jer sadrži i nove elemente te je dosad najootvoreniji i najprihvatljiviji za poduzetnike.

Gradska pročelnica za gospodarstvo, Marijana Grubišić naglasila je da se na poziv mogu prijaviti svi mali poduzetnici sa najmanje jednom zaposlenom osobom te da svi ostvaruju intenzitet potpore od minimalno 40 posto.

Javni poziv je otvoren od 19. veljače, a krajnji rok za prijavu je do 15 travnja. Obrasci i dodatne informacije vezane uz spomenuti poziv, zainteresirani mogu pronaći na mrežnim stranicama Grada Vukovara, putem telefonskog upita ili izravnim dolaskom u gradsku upravu.

Pročitano 559 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI