Ispiši ovu stranicu

Četiri provale i krađe tijekom vikenda

Otuđen je i pametni sat Otuđen je i pametni sat HRV

Tijekom vikenda policija je zabilježila četiri provale. U Zelenoj ulici u Vukovaru pri odsutnosti vlasnice provaljeno je u obiteljsku kuću, no ništa nije otuđeno.

Oštećeni 24-godišnjak prijavio je policiji muškarca da mu je na njegovoj adresi u Vinkovcima, I. Kukuljevića Sakcinskog, tijekom susreta u obiteljskoj kući otuđio pametni sat pa je mladić oštećen za iznos od nekoliko tisuća kuna. Policija je provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdila da je 48-godišnjak iz Ivankova otuđio pametni sat te izrazila osnovanu sumnju da je počinio kazneno djelo teške krađe.

U Ulici Eugena Kvaternika u Vinkovcima nepoznati je počinitelj otuđio konzolnu dizalicu koja je bila pričvršćena uz trafostanicu. Vlasniku tvrtke pričinjena je materijalna šteta u iznosu od nekoliko desetaka tisuća kuna.  

U Lapovačkoj ulici u Vinkovcima nepoznati je počinitelj iz trgovine otuđio nekoliko boca alkohola.

Policija traga za počiniteljima, a policijski su službenici pronašli 48-godišnjeg hrvatskog državljanina koji prebiva u Bosni i Hercegovini te utvrdili da je u listopadu 2017. godine u Štitaru iz trgovine otuđio veću količinu raznovrsnih cigareta. Osumnjičenika je policija uz kaznenu prijavu predala pritvorskom nadzorniku. 

Pročitano 639 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun