Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Turistička zajednica Grada Vukovara, organizira virtualne maškare

Potaknuti uspješno realiziranim Maškarama u prethodnim godinama te odazivu preko 700 sudionika, Turistička zajednica grada Vukovara u suradnji s Gradom Vukovarom, a zbog epidemioloških i sigurnosnih mjera, organizira virtualne Maškare u Vukovaru.

- Potaknuti uspješno realiziranim maškarama prethodnih godina, prije svega vrtićkih skupina i nižih razreda osnovnih škola, ali i kulturno-umjetničkih društava, nismo željeli izostaviti manifestaciju niti u ovoj godini. S toga smo se zbog epidemiološkim mjera koje su na snazi, nemogućnosti organizacije povorke kroz Grad i dodatnih zabavnih sadržaja, odlučili na virtualne maškare u Vukovaru – rekla je direktorica TZ Vukovara, Marina Sekulić.

Na poziv koji je otvoren do 12. veljače, mogu se prijaviti svi pojedinci i skupine, a svoje fotografije ili video uratke mogu prijaviti putem prijavnice na web stranici Turističke zajednica Grada Vukovara. Tri najbolje maske će biti nagrađene, a najbolje radove proglasiti će 16. veljače na facebook stranici Visit Vukovar.

Pročitano 568 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI