Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 109
Ispiši ovu stranicu

Grad Vinkovci daje i do 100 tisuća kuna za programe i projekte

Grad Vinkovci poziva udruge, udruge proistekle iz Domovinskog rata, ustanove, zaklade te druge pravne osobe čija temeljna svrha nije stjecanje dobiti da prijave svoje programe i projekte iz područja socijalne i zdravstvene skrbi i humanitarnog djelovanja koji se temelje na potrebama zajednice, a prema načelima djelovanja za opće dobro.

Na službenim stranicama Grada Vinkovaca stoji kako udruge mogu prijaviti program ili projekt za humanitarno djelovanje, za socijalnu i psihosocijalnu skrb o građanima, zaštitu zdravlja građana i skrb za stradalnike Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, zaštita digniteta i promicanje vrijednosti Domovinskog rata kao i poboljšanje kvalitete života sudionika i stradalnika Domovinskog rata.

Rok za podnošenje prijedloga programa ili projekata je 22. veljače 2020. godine, a ukupno planirana vrijednost Natječaja je 550.000,00 kuna.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 1.000,00 kuna, a najveći iznos po pojedinom projektu je 100.000,00 kuna.

Pročitano 559 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI