Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Hrvatska obilježava s ponosom i zahvalnošću hrvatskim braniteljima obljetnicu međunarodnoga priznanja i obljetnicu mirne reintegracije

Predsjednik Vlade Andrej Plenković rekao je uz 29. obljetnicu međunarodnog priznanja Hrvatske i mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja, kako te datume Hrvatska obilježava s ponosom i zahvalnošću hrvatskim braniteljima.-prenosi HINA.

-Obljetnice međunarodnog priznanja Hrvatske i mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja veliki su datumi u hrvatskoj povijesti. Obilježavamo ih s ponosom na sva naša postignuća i s trajnom zahvalnošću hrvatskim braniteljima i svima koji su podnijeli žrtvu za slobodu i samostalnost Hrvatske- istaknuo je Plenković.

U priopćenju je naglasio da se Hrvatska, u protekla tri desetljeća, nakon što se uspješno izborila za međunarodno priznanje i primitak u Ujedinjene narode, na međunarodnoj razini politički afirmirala kao članica Europske unije i Sjevernoatlantskog saveza i danas je relevantan partner u brojnim globalnim i regionalnim organizacijama.

Pročitano 584 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI