Ispiši ovu stranicu

Poziv dugotrajno nezaposlenima na radionicu o komunikacijskim vještinama

Poziv dugotrajno nezaposlenima na radionicu o komunikacijskim vještinama Foto: UDŽVU

Udruga žena Vukovar poziva zainteresirane za sudjelovanje u radionici prezentacijsko-komunikacijsko-motivacijskih vještine koju provode u okviru projekta Nova znanja – nove prilike. Radionica je namijenjena dugotrajno nezaposlenim osobama - mladima do 29 godina koji su nezaposleni iznad šest mjeseci te osobama starijima od 30 godina koje su nezaposlene iznad 12 mjeseci.

- Radionica je interaktivna, govorit ćemo o tome što sve spada pod komunikacijske vještine, mogu li se one naučiti, poboljšati, koliko nam je zapravo važno pravilno komunicirati, koliko obraćamo pažnju na neverbalnu komunikaciju sugovornika, kojim se alatima u komunikaciji možemo služiti i slično. Svjesni smo da su neki ljudi po prirodi bolji komunikatori, ali svi imamo predispoziciju biti odlični u komunikaciji samo je pitanje vježbe, a ova je radionica idealna prilika za to - istaknula je voditeljica projekta Jelena Janković te dodala da radionicu planiraju organizirati krajem siječnja.

Sve informacije dostupne su na web stranici i društvenim mrežama Udruge žena Vukovar.  

Projekt Nova znanja - nove prilike, iz poziva Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina, Udruga žena Vukovar provodi s partnerima Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin Pakrac  te udrugom  S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja Virovitica, a financiran je sredstvima Europske unije u okviru Operativnog programa učinkoviti ljuski potencijali 2014.-2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Pročitano 495 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar