Ispiši ovu stranicu

Humanitarnu pomoć za nastradale u potresu prikupljaju i branitelji Vukovara

Koordinacija Udruga proisteklih iz Domovinskoga rata grada Vukovara  do sada je već sudjelovala u dvije akcije prikupljanja pomoći za nastradale u potresu na području Sisačko-moslavačke županije. Prvu akciju organizirali su s Udrugom policije vukovarskih branitelja Domovinskoga rata Vukovar, a drugu u suradnji s Udrugom dragovoljaca i veterana Domovinskog rata i Snježanom Patko, doznajemo od predsjednika Koordinacije Franje Šoljića. 

-Prikupili smo oko tri tone prehrambenih namirnica, higijenskih potrepština i svega onoga što je  stanovništvu ondje bilo potrebno. Dio donacije dostavljen je braniteljskoj populaciji, točno na adresu pojedinca koji je trebao određene stvari - rekao je Šoljić te naglasio kako će i nadalje surađivati s braniteljskim udrugama s područja Banovine kako bi  iz prve ruke doznali što je konkretno stanovništvu potrebno.

- Nećemo stati na ovome, priča se nastavlja i dalje. Znamo kako je Vukovar prošao. Cijela nam je Hrvatska pomagala, a sada se mi branitelji Vukovara pokušavamo odužiti  na ovaj skroman način i pomoći unesrećenima - poručio je Šoljić.

Pročitano 591 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić