Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 109
Ispiši ovu stranicu

Čestitku za Novu godinu iz Petrinje uputio Tomo Medved

Potpredsjednik Vlade Tomo Medved boravio je u Sisku, gdje je sa županom Sisačko-moslavačke županije Ivom Žinićem sudjelovao na sastanku Stožera civilne zaštite. Potom se uputio u Petrinju, prenosi Media servis.

- Ovdje u Petrinji danas na Novu godinu iz ovog kampa Crvenog križa odašiljemo svim dobrim ljudimna čestitke da nam 2021. bude sretna i da svi zadržimo snagu zajedništva, jer ovo je prilika gdje se hrvatski narod ujedinjen oko velike nesreće iskazuje dobrota i taj duh zajdništva i solidarnosti - rekao je Medved.
U obilasku Petrinje su i predsjednik Zoran Milanović, ministar obrane Mario Banožić i načelnik Glavnog stožera Oržanih snaga RH admiral Robert Hranj. Izmeđuostalog, posjetili su skladišta iz kojih volonteri Crvenog križa doniraju građanima hranu i potrepštine. Jedna od koordinatorica:
- Jučer je 9,000 štruca kruha podijeljeno, a danas ide isto toliko. 210,000 litara vode, 15,000 toplih obroka je skuhano. Tu jako dobro surađujemo sa Udrugom ugostiteljima koji imaju svoje punktove, ali sve ide kroz našu koordinaciju - ističe koordinatorica Crvenog križa.
Pročitano 601 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI