Ispiši ovu stranicu

Dr. Bosanac: "Cijepljenje nam je jedina šansa da uskoro opet živimo normalno."

Dr. Bosanac: "Cijepljenje nam je jedina šansa da uskoro opet živimo normalno." Foro: HRV arhiva

Cijepljenje medicinskih djelatnika koji su u izravnom kontaktu s Covid pacijentima i u Vukovaru je počelo u nedjelju, 27. prosinca, a ukupno je cijepljeno 25 liječnika i medicinskih sestara. Očekuju se nove doze kako bi se mogli svi procijepiti, doznajemo od ravnateljice Nacionalne memorijalne bolnice Vukovar dr. Vesne Bosanac koja poziva sve građane da se odazovu cijepljenju protiv ove bolesti kako bi zaštitili sebe i svoje bližnje.

- Cijepljenje je danas najbolji alat za borbu protiv pandemije koronavirusa. Svi koji su skeptični, trebali bi doći u bolnicu vidjeti koliko ružna i teška ova bolest uistinu može biti. Stoga svima savjetujem da cijepljenju pristupe bez straha i dvojbi – ističe ravnateljica Bosanac dodajući kako se i sama, na nagovor suradnika, cijepila unatoč tome što nije u izravnom kontaktu s Covid pacijentima, ali im je željela pružiti potporu.
-Cijepljenje je uistinu bezazleno, poput onoga protiv gripe ili dječjih zaraznih bolesti, i nisam imala nikakve nuspojave. Zato poručujem svima da se čuvate i budete kod kuće, a čim vas pozovu odmah se odazovite. Ako se svi cijepimo, imamo šanse da iduće ljeto idemo na godišnji odmor bez maski i rukavica, odnosno da opet živimo normalno - poručuje dr. Bosanac.

Pročitano 604 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić