Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 60
Ispiši ovu stranicu

Privremena zabrana obavljanja djelatnosti u odmorištu Kunjevci

Odmorište Kunjevci Odmorište Kunjevci Foto: HRV

Porezna uprava je danas završila započeti posao u odmorištu Kunjevci. U priopćenju za javnost Porezne uprave je između ostalog pojašnjeno da su  pri uručenju Naredbe o privremenoj zabrani obavljanja poslovne aktivnosti odgovornoj osobi poreznog obveznika Silvani Perković, inspektori Porezne uprave  od nepoznate muške osobe, koja je bila u pratnji direktorice, doživjeli prijetnje po zdravlje, život i otkazom s posla.

Za privremenu zabranu obavljanja djelatnosti u  caffe baru, u sklopu poslovnog objekta obveznika „Hotel“ d.o.o., bila je potrebna i asistencija policije što je za Hrvatski radio Vukovar potvrdio i glasnogovornik vukovarsko-srijemske policije Domagoj Džigumović. U poslovni prostor uposlenici su doveli i svoju djecu, pa je privremena zabrana obavljanja djelatnosti, opet uz asistenciju policije i Centra za socijalnu skrb, obavljena danas 28. veljače u jutarnjim satima.

Iz Porezne uprave naglašavaju kako se sa sličnim neposluhom, prijetnjama i ometanjem u obavljanju službene  dužnosti, inspektori Poreze uprave susreću svakodnevno, na razini cijele Hrvatske, ali bez obzira na takve incidente Porezna uprava će i dalje postupati sukladno zakonskim propisima i u ostvarivanju glavnih ciljeva. U priopćenju se ističe i da je vrijeme prilagodbe isteklo te da su tijekom siječnja ove godine poreznici posjetili i upozorili 10.500 obveznika fiskalizacije kod kojih su uočene nepravilnosti oko provedbe Zakona.

Samo u posljednjih mjesec dana Porezna uprava je za nepridržavanje zakonskih odredbi privremeno zabranila obavljanje djelatnosti u  više od  130 poslovnih prostora, od kojih više od 60 još uvijek imaju privremenu zabranu obavljanja rada.

Pročitano 3102 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI