Ispiši ovu stranicu

Studenti pomogli potrebitim obiteljima i lokalnim OPG-ovima

Studenti pomogli potrebitim obiteljima i lokalnim OPG-ovima Foto: Udruga Meta

Udruga META s Ekonomskog fakulteta u Osijeku provela je projekt „Svoj za svoga" u okviru koga su poklon paketima  domaćih proizvoda lokalnih proizvođača darivali deset obitelji u potrebi.

Naime, kao marketinškoj udruzi cilj im je bio pomoći promovirati domaću proizvodnju te su zauzvrat od nekoliko OPG-ova s područja Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije dobili domaće proizvode koje su zatim darovali potrebitima.

-To je projekt kojemu je glavni cilj bio pomoći ljudima koji su u potrebi te im uljepšati ovogodišnji Božić, a ujedno i inicirati kupovinu domaćih proizvoda naših OPG-ova. OPG-ovi su bili voljni surađivati s nama, donirali su nam razne proizvode, a mi smo im zauzvrat ponudili promociju na našim društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu. Od dobivenih proizvoda pravili smo poklon pakete koji su sadržavali povrće, med, mlijeko, jaja, krušne mrvice,brašno, meso… - pojašnjava Marija Klen iz Udruge Meta, studentica Marketinga na Ekonomskom fakultetu u Osijeku dodajući kako su poklon pakete vrijednosti oko 100 kuna potrebitima podijelili protekle nedjelje povodom nedjelje Caritasa.
-Nevjerojatan je osjećaj bio vidjeti koliko su ti proizvodi razveselili ljude kojima smo ih poklonili i koliko su nam bili zahvalni – rekla je Klen, ističući kako će stoga sigurno nastaviti s ovakvim projektima.

OPG Surop iz Vukovara potrebitima je darivao med.

Pročitano 474 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić