Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Osoba pod utjecajem alkohola izazvala izravni sudar

Policijska uprava vukovarsko-srijemska izvijestila je o dvije prometne nesreće koje su se dogodile  15/16. prosinca 2020.  Prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila se u Mirkovcima, dok je u Vinkovcima došlo do izravnog sudara vozila, uslijed čega je došlo do ozlijeđenih osoba.             

U Vinkovcima, u ulici Josipa Kozarca, 47-godišnjak iz Vukovara upravljao je osobnim automobilom vukovarskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola (ispitivanjem utvrđeno 0,92 g/kg alkohola u organizmu) prešao je vozilom na lijevu kolničku traku zbog čega je vozilom uzročio izravan udar u drugi automobil vinkovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 32-godišnjakinja i koja je prevozila jedno dijete. Vozačima je u OŽB Vinkovci ukazana liječnička pomoć te su im konstatirane tjelesne ozljede. 47-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede, dok je 32-godišnjakinja zadobila lakše tjelesne ozljede. Protiv 47-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog izazivanja prometne nesreće.

S obzirom da je nastavljen trend zatjecanja vozača koji upravljaju vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu, policija će i nadalje provoditi pojačani nadzor sudionika u prometu na cestama, prvenstveno zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, nedopuštene brzine kretanja, nekorištenja sigurnosnog pojasa, nepropisnog prevoženja djece u dječjim sjedalicama i nepropisne uporabe mobitela.

Pročitano 727 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI