Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 109
Ispiši ovu stranicu

Crveni križ Vinkovci od ponedjeljka dijeli humanitarnu pomoć

Foto: Novosti.hr Foto: Novosti.hr

Gradsko društvo Crvenog križa Vinkovci održat će tradicionalnu akciju “Solidarnost na djelu” uoči Božića te izvršiti podjelu humanitarne pomoći u 2020. godini za 500 socijalno ugroženih obitelji s područja djelovanja Gradskog društva Crvenog križa Vinkovci, prenose Novosti.hr.

Podjela obiteljskih paketa za korisnike s područja grada Vinkovaca, koji ispunjavaju kriterije za primanje humanitarne pomoći, bit će od ponedjeljka do petka, 18. prosinca, u vremenu od 9 do 12 sati u skladištu Gradskog društva Crvenog križa Vinkovci, Ulica Josipa Kozarca 10.
- Molimo korisnike da prilikom preuzimanja obiteljskih paketa poštuju epidemiološke mjere: socijalnu distancu i dezinfekciju ruku, te koriste zaštitne maske - apeliraju iz vinkovačkog Crvenog križa.
Korisnicima iz grada Otoka i 11 općina Vukovarsko-srijemske županije: Andrijaševci, Ivankovo, Jarmina, Markušica, Nijemci, Nuštar, Privlaka, Stari Jankovci, Stari Mikanovci, Tordinci i Vođinci, u suradnji s Gradom Otokom i općinama, paketi će biti podijeljeni u njihovim naseljima putem mreže povjerenika Crvenog križa.
Pročitano 638 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI