Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 109
Ispiši ovu stranicu

U OBŽ 253 novopozitivne osobe na koronavirus, preminulo pet oboljelih

U posljednja 24 sata u laboratorijima za mikrobiologiju Kliničkog bolničkog centra Osijek i Zavoda za javno zdravstvo za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus su testirana ukupno 562 uzoraka od kojih su 253 bila pozitivna. Novopozitivne osobe žive u čak 54 naselja Osječko-baranjske županije.

Kao i do sada, najviše novopozitivnih osoba ima prebivalište na području grada Osijeka s prigradskim naseljima, njih 138, zatim u Đakovu 16, u Belom Manastiru i Valpovu po 10, u Našicama i Belišću po devet i u Donjem Miholjcu prebivalište ima osam novopozitivnih osoba. Na području Općine Čepin 10 je novopozitivnih na koronavirus, sedam u Đurđenovcu, po pet u Bizovcu i Bilju, po troje u Antunovcu, Erdutu, Dražu, Satnici Đakovačkoj i Koški, po dvoje u Kneževim Vinogradima i Vuki te po jedna novopozitivna osoba na području općina Čeminac, Punitovci, Semeljci, Ernestinovo, Petrijevci, Viljevo i Vladislavci.

Na bolničkom liječenju nalazi se ukupno 227 osoba oboljelih od COVID-19 i to 170 u Kliničkom bolničkom centru Osijek, od kojih je 40 na respiratoru, a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 57 osoba s tim oboljenjem. 

U posljednja 24 sata preminulo je pet osoba s područja Osječko-baranjske županije oboljelih od COVID-a. 

Na području Osječko-baranjske županije trenutno se u samoizolaciji nalaze ukupno 2.793 osobe. Policija je u zadnja 24 sata provela 50 provjera osoba u samoizolaciji i sve osobe zatečene su na prijavljenoj adresi. Obavili su i 106 nadzora ugostiteljskih objekata pri čemu nisu utvrdili kršenje propisanih mjera.

Pročitano 548 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI