Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Novorođenim Vukovarcima na poklon start paket

Prezentiran start paket za najmlađe Prezentiran start paket za najmlađe Jasenka Vrdoljak

Direktorica društva Convoco Simul d.o.o iz Velike Gorice Ljubica Žuljić u suradnji s vukovarskim Veleporometom i gradom Vukovarom  je najmlađim Vukovarcima donirala vauchere za pelene i vlažne maramice koje će roditelji moći preuzeti u Veleprometovim trgovinama.

Po riječima zamjenika predsjednika nadzornog odbora Veleprometa Andrije Pole u dogovoru s Gradom, vukovarska se tvrtka  odrekla ukupne zarade od prodaje pelena.

Akcija će trajati do kraja 2013.godine i odvijat će se pod sloganom „Čim dođeš na svijet, čeka te Veleprometov start paket“, rekla je Ljubica Žuljić dodavši kako je raduje spoznaja da su barem malim načinom pomogli roditeljima u prvoj i najzahtjevnijoj godini djetetova života

Gradonačelnik Željko Sabo, podsjetio je kako Grad Vukovar svako novorođenče stimulira sa tisuću kuna te izrazio zadovoljstvo što majkama prilikom rođenja bebe može pružiti dodatni poklon paket.   

Događaju su nazočili i zamjenici gradonačelnika Danijela Stanković i Željko Pinjuh te pročelnica UO društvenih djelatnosti Dragica Holoker Radumilo.

Pročitano 2599 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI