Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 109
Ispiši ovu stranicu

U OBŽ 194 novopozitivnih na koronavirus, preminulo pet oboljelih

U laboratorijima Kliničkog bolničkog centra Osijek i Zavoda za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata testirano je ukupno 473 uzorka od kojih je za područje Osječko-baranjske županije 194 bilo pozitivno na koronavirus.

Novopozitivne osobe imaju prebivalište na području gradova Osijek (97), Đakovo (21), Našice (deset), Belišće (devet), Valpovo (osam), Beli Manastir (šest), slijede općine Čepin (pet), Antunovac,Darda, Strizivojna i Vuka (po četiri), Bilje (tri),po dvije novopozitivne osobe su s područja grada Donjeg Miholjca te općina Bizovac, Draž, Đurđenovac, Kneževi Vinogradi, Koška i Petrijevci, a po jedna osoba je s područja općina Čeminac, Jagodnjak, Semeljci, Gorjani i Vladislavci.

Na bolničkom liječenju nalazi se ukupno 220 osoba oboljelih od COVID-19, i to 179 u KBC-u Osijek (od kojih su 46 na respiratoru), a 41 osoba hospitalizirana je u Općoj županijskoj bolnici Našice.

U zadnja 24 sata preminulo je pet osoba koje su bile zaražene koronavirusom. 

Na području Osječko-baranjske županije trenutno je u samoizolaciji ukupno 2.412 osoba koje su kontakti pozitivnih osoba.

Pročitano 528 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI