Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Penava: Nije bilo argumenata da se ne održi Kolona sjećanja

Gradonačelnik Vukovara, Ivan Penava Gradonačelnik Vukovara, Ivan Penava Foto: Arhiva HRV-a

Nakon sastanka Vijeća za domovinski pijetet, mir i razvoj u Ministarstvu hrvatskih branitelja koji je održan s ciljem određivanja potrebnih epidemioloških mjera kako bi se sudionicima obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara  pružila maksimalna moguća sigurnost u uvjetima pandemije, gradonačelnik Vukovara Ivan Penava je rekao kako nisu postojali argumenti da se ove godine ne održi Kolona sjećanja u Vukovaru s obzirom da nije proglašen lockdown u državi zbog pandemije, te se  okupljanja održavaju i na drugim mjestima.

- Svi koji nemaju prijeku potrebu doći zbog svojih dubokih emotivnih razloga, neka poštuju aktualni trenutak kako se u Vukovaru ne bi našla prevelika masa ljudi što je potencijalno eksplozivna situacija s aspekta širenja virusa i mogućih posljedica - rekao je Penava. Pozvao je građane koji dolaze u Vukovar da odaberu za dolazak druge dane, prije i poslije 18. studenoga. 

- Želimo omogućiti dolazak u Vukovar onim ljudima kojima to puno znači i kojima je taj dan svetinja. Treba voditi računa da nam ne trebaju eksplozivne situacije druge vrste – izjavio je Penava.

Pročitano 442 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI