Ispiši ovu stranicu

Još jedna krađa iz obiteljske kuće

Još jedna krađa iz obiteljske kuće Foto: HRV arhiva

Nakon dvije krađe o kojima je policija izvijestila jučer,  28. listopada u vremenu od 18,30 do 22 sata u Ulici Stjepana Radića u Ilači dogodila se još jedna krađa iz obiteljske kuće.  
Počinitelj je i u ovom slučaju iskoristio nepažnju ukućana koji su se nalazili u drugom dijelu kuće, ušao kroz nezaključana vrata i otuđio novac te time oštetio 62-godišnjeg vlasnika za nekoliko tisuća kuna. 
Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Nakon zatjecanja 27-godišnjaka u upravljanju osobnim automobilom pod utjecajem droga i njegovog 30-godišnjeg suvozača u posjedu manje količine marihuane u večernjim satima 28. listopada u Iloku, policijski službenici su jučer, 29. listopada, uz uporabu službenog psa za detekciju droga, a temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru, obavili pretrage domova i drugih prostorija u Iloku koje koriste dvojica muškaraca te pronašli i oduzeli ukupno 368 grama marihuane.
Protiv navedene dvojice policija će podnijeti kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela  „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ i „Omogućavanje trošenja droga“ nadležnom državnom odvjetništvu.

Pročitano 506 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić