Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Projekt "Mladi na tržištu rada"-testirano 35 osoba

Mladi na testiranju Mladi na testiranju Savjet mladih VSŽ

Savjet mladih Vukovarsko-srijemske županije provodi projekt „Mladi na tržištu rada“,čiji je cilj omogućiti mladim nezaposlenim osobama što bolju pripremu za osobno predstavljanje potencijalnim poslodavcima.

Jedna od aktivnosti bilo je testiranje osobnosti mladih nezaposlenih osoba koje je održano na Veleučilištu Lavoslav Ružička u Vukovaru. Testiranju se odazvalo 35  mladih osoba u dobi od 18-30 godina starosti koje su trenutno nezaposlene ili se tek pripremaju za ulazak na tržište rada. Test koji će se koristiti u tu svrhu je Emotional profile index (Indeks profila emocija) test kojim poslodavci testiraju kandidate prilikom zapošljavanja.

Testiranje se vrši putem računala kako bi rezultati bili vidljivi odmah po završetku rješavanja testa. Rezultat testiranja potpuno je anoniman i dostupan samo ispitaniku. Sudionici su bili vrlo zadovoljni dobivenim rezultatima s nadom da će poduzetnici u Hrvatskoj sve više koristiti testove poput ovih, koji im mogu pomoći pri selekciji potencijalnih zaposlenika.

Pročitano 1966 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI