Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Humanitarna akcija za novi dom malome Andreju

Humanitarna akcija za novi dom malome Andreju Novosti.hr

Pomoć za Andreja, naziv je akcije koju je pokrenula Humanitarna udruga „Slavonsko srce“ iz Tovarnika koja kroz svoj rad pomaže siromašnim slavonskim obiteljima. Cilj akcije je omogućiti malom Andreju Jakab i njegovim roditeljima pristojan dom, jer sada žive u teškim uvjetima u staroj, iznajmljenoj kući u Ilači koja je puna vlage, rekao je Tomislav Baotić, predsjednik Udruge.

- Majka obitelji boluje od epilepsije i potrebna joj je pomoć u kući, a trogodišnji sin Andrej ima malformacijski sindrom, dijete je s posebnim potrebama koje se teško kreće i potrebna mu je posebna cjelodnevna njega. O njima brine suprug i otac koji zbog brige o obitelji ne može raditi. Obitelj živi u trošnoj iznajmljenoj kući i hitno joj je potreban primjereniji dom.- rekao je Baotić.

Akcijom  Pomoć za Andreja namjerava  se prikupiti 60.000 kuna za kupnju kuće te dodatni novac za njeno uređenje i opremanje, kako bi se prilagodila potrebama dječaka Andreja.  Akcija traje do 7. prosinca i odvija se kroz dva kanala. Tako je otvoren humanitarni broj telefona 060 9005  i jednim pozivom na taj broj darujemo 6,35 kuna. Kod Privredne banke Zagreb otvoren je poseban račun IBAN: HR7223400091511063090 na koji se mogu uplatiti dobrovoljni prilozi.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti kod oca obitelji Maria Jakaba (mobitel 095 5289480) i predsjednika Humanitarne udruge “Slavonsko srce” Tomislava Baotića.  Akciju možete pratiti i na FB stranici Udruge https://www.facebook.com/groups/266328538056774/.

Pročitano 714 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI