Ispiši ovu stranicu

Proslavljen Dan Općine Lovas i otvoren Centar kompetencija

Centar kompetencija Centar kompetencija Foto: Općina Lovas


U okviru XXIII. Miholjskih dana Općine Lovas  proslavljen je Dan Općine, a otvoren je i Centar kompetencija.

Proslava Dana Općine Lovas, koja se zbog epidemioloških mjera održava u najužem krugu suradnika, počela je molitvom  i odavanjem počasti poginulim i ubijenim  braniteljima i civilima, a nastavljena je svečanom sjednicom Općinskog vijeća na kojoj su predstavljeni najznačajniji gospodarski infrastrukturni i društveno-socijalni projekti, a nagrađeni su i odlični učenici osnovnih i srednjih škola.

Nakon  svečane sjednice Općinskog vijeća otvoren je  Centar kompetencija.
-To je projekt na koji smo posebno ponosni. Centar je u potpunosti opremljen i uskoro će biti u funkciji, prvenstveno u službi gospodarstva i poljoprivredne proizvodnje i nadamo se da ćemo u njemu, zajedno sa županijskim centrom kompetencija, razvijati projekte – rekla je načelnica Općine Tanje Cirba dodajući kako je riječ o projektu uspostavljenom u okviru projekta prekogranične suradnje Interreg – IPA CBC Hrvatska-Srbija 2014.-2020. vrijednom 720.000 eura dok je izgradnja objekta iznosila oko 935.000 kuna.

U okviru Miholjskih dana Općine Lovas do 4. listopada održat će se niz raznih manifestacija, a u Opatovcu će biti otvorena i nova zgrada Doma zdravlja.

Pročitano 652 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić