Ispiši ovu stranicu

U Vinkovcima obilježen Dan policije

U Vinkovcima obilježen Dan policije Foto: PU vukovarsko-srijemska

Vukovarsko-srijemska policijska uprava obilježila je Dan policije, skromno, sukladno epidemiološkim okolnostima.

Obilježavanje je počelo tradicionalnim polaganjem vijenca i paljenjem svijeće podno spomen obilježja poginulim i nestalim policijskim službenicima, neposredno ispred zgrade policijske uprave Vukovarsko-srijemske u Vinkovcima, te blagoslovom i zajedničkom molitvom koju je predvodio policijski kapelan Ivan Begović.

Potom je u Velikoj županijskoj vijećnici u Vinkovcima načelnik Policijske uprave vukovarsko-srijemske mr.sc. Fabijan Kapular uručio prigodne pohvalnice za 17 policijskih službenica i službenika za osobit doprinos općem stanju sigurnosti te tri državne službenice za postignute iznadprosječne rezultate rada. Posebnu zahvalnicu za tridesetogodišnju službu, iskazanu profesionalnost i osobni doprinos uspješnim rezultatima rada i ugledu policije, načelnik Policijske uprave dodijelio je doskorašnjem najbližem suradniku Goranu Lovriću, koji je nedavno otišao u zasluženu mirovinu s radnog mjesta zamjenika načelnika Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Program je završio svetom misom za sve poginule, nestale i preminule djelatnike naše Policijske uprave koju je služio policijski kapelan Ivan Begović u crkvi Svetog Euzebija i Poliona u Vinkovcima.

 

Pročitano 601 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar