Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Dvije škole i jedan vrtić u nacionalnoj kampanji "Hrvatska volontira"

Bojanje ograde u OŠ MItnica Bojanje ograde u OŠ MItnica Foto: OŠ Mitnica

Započela je nacionalna kampanja Hrvatska volontira, a iako se tradicionalno održava u svibnju, ove godine zbog situacije izazvane pandemijom  koronavirusa, premještena je na rujan.

Ovogodišnjom kampanjom pod sloganom „Važna društvena mreža“, želja je istaknuti kako volontiranje stvara priliku za povezivanje i poboljšavanje odnosa u zajednici općenito, pa i u obiteljima. U razdoblju od 23. do 26.rujna na razini Hrvatske planira se provesti više od 140 volonterskih akcija.

U kampanju se aktivno uključio i PRONI Centar za socijalno podučavanje, u suradnji s partnerima i suradnicima na provedbi programa Volonterski centar Vukovar. Kroz ova tri dana u kampanji sudjeluju OŠ Mitnica,  OŠ Nikole Andrića i Dječji vrtić Vukovar 1, a kampanja je započela u OŠ Mitnica u kojoj sudjeluje nekoliko razreda u estetskom uređenju školskog dvorišta, odnosno u bojanju ograde.

Volonterska  akcija će se održati u OŠ Nikole Andrića pod nazivom „Šarena volonterska akcija, dok će se u Dječjem vrtiću Vukovar  I, održati dvije akcije pod nazivom „Zasadi drvo, neka ti je prvo“!

Pročitano 599 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI