Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Policija pronašla 268 tableta koje se nalaze na popisu droga

Policijski službenici  su jučer, 15. rujna, na Graničnom prijelazu Županja, prilikom obavljanja granične kontrole u osobnom automobilu u tri navrata pronašli tablete koje sadrže psihotropne tvari, a koje se nalaze na popisu droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga, Ministarstva zdravstva, izvijestila je PU vukovarsko-srijemska.

Tako su u osobnom automobilu austrijskoga državljanina pronašli 150 tableta Diazepama, te 60 tableta Bromazepama u osobnome automobilu austrijskih registracijskih oznaka kojim je upravljao hrvatski državljanin. Također u kasnim večernjim satima pregledom osobnoga automobila njemačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao državljanin BiH pronađeno je 58 tableta Lexaurina. Nitko od spomenutih državljanina nije imao medicinsku dokumentaciju za posjedovanje navedenih tableta niti su ih prijavili na upit carinskih i policijskih službenika.

Zbog počinjenih prekršaja, počiniteljima su pojedinačno uručeni prekršajni nalozi kojima im je izrečena novčana kazna, a tablete su oduzete.

               

Pročitano 729 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI