Ispiši ovu stranicu

U Iloku dijete pronašlo kutiju sa streljivom

U Iloku dijete pronašlo kutiju sa streljivom PU vukovarsko-srijemska

Oko 12 sati 11. rujna, prilikom povratka iz škole, 12-godišnje dijete je uz stepenice na putu do obiteljske kuće u Iloku pronašlo plastičnu kutiju u kojoj se nalazilo 57 komada streljiva. Kutija sa streljivom je uslijed ispiranja zemlje kišom izašla na površinu. Policijski službenik protueksplozijske zaštite je preuzeo streljivo radi uništenja.

Iz PU vukovarsko-srijemske podsjećaju građane da akcija ''Manje oružja – manje tragedija'', koju provodi Ministarstvo unutarnjih poslova, još uvijek traje te da građani i dalje bez sankcija mogu predati zabranjeno oružje ili oružje koje posjeduju bez dozvole.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Opasno izvođenje građevinskih radova, policijski službenici su obavili očevid na gradilištu nadvožnjaka u Dugoj ulici u Vinkovcima.

Naime, oko 21 sat 11. rujna 21-godišnjakinja iz Vinkovaca, upravljajući biciklom, nije koristila predviđeni prolaz za pješake omeđen drvenim stupcima i pvc trakom crveno-bijele boje, već je neovlašteno prešla preko gradilišta nadvožnjaka te uslijed neosvijetljenosti upala u iskopanu rupu dubine do četiri metra. Trake koje ograničavaju pristup gradilištu prethodno su pokidane i uklonjene.

Prilikom pada udarila je u betonski stupac sa stršećim armaturama. Prevezena je u OŽB Vinkovci gdje je podvrgnuta liječničkoj intervenciji te nije životno ugrožena.

Pročitano 566 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI