Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

SDSS osudio napade u Vukovaru

Povodom sukoba mladih u Vukovaru konferenciju za medije održao je SDSS. Na konferenciji za medije govorili su čelnici stranke Milorad Pupovac i Dragana Jeckov koji su osudili takve događaje. Potpredsjednica SDSS-a Dragana  Jeckov je izrazila žaljenje proteklim događajima.

-Mi ćemo o ovim pitanjima i ovome ozbiljnome problemu u Vukovaru govoriti kada god se, nažalost, tako nešto dogodi.  Svjesni smo da nemamo mogućnost, niti čarobni štapić, kojim bi se to zaustavilo. Pozivamo sve one koji sudjeluju i koji su vinovnici ovih događaja da se zaustave u svojem naumu, jer to što rade nikome ne ide u prilog. U Vukovaru želimo mir i  normalan život. Želimo da mladi mogu normalno izaći bez da budu pretučeni samo zato što su druge nacionalnosti.- rekla je Jeckov.  

Predsjednik stranke Milorad Pupovac naglasio je kako Vukovar treba graditi budućnost povjerenja i sigurnosti za sve građane.

-Došli smo u Vukovar da bismo pokazali punu solidarnost sa svim građanima Vukovara, kako Srbima tako i  Hrvatima, punu solidarnost sa svima koji žele da ovaj grad živi u potpunome miru kako po danu tako i po noći. Da svatko u Vukovaru može slobodno prošetati,  kretati  se  kuda želi i kuda ga poslovi i sklonosti nose. – rekao je Pupovac.

Konferenciju za medije SDSS je sazvao zbog napada  koji  su se proteklih dana dogodili  u večernjim satima u Ulici Vile Velebita  i Ulici vijenac Ruđera Boškovića, a u kojima su četiri osobe zadobile lakše i teže tjelesne ozljede. Policija je već privela osumnjičenog 25-godišanjaka koji se dovodi u vezu s tim događajima, a za ostalima se još traga.  

Pročitano 659 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI