Ispiši ovu stranicu

Napadi na mladiće u Vukovaru

Ilustracija Ilustracija Foto: HRV arhiva

Jučer, 26. kolovoza oko 23,10 sati,  u Ulici Vile Velebita u Vukovaru nekoliko osoba tjelesno je napalo mladiće koji su sjedili u osobnom automobilu zadavši im više udaraca po tijelu.

Mladići su se potom osobnim automobilom odvezli te događaj prijavili policijskim službenicima IJP koji su se nalazili nedaleko mjesta događaja.
U Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar utvrđeno je kako su dvije osobe pri napadu lakše ozlijeđene.
Policija je odmah osigurala mjesto događaja i poduzela mjere traganja za počiniteljima te su tijekom dana u Policijsku postaju Vukovar privedene dvije osobe koje se dovodi u vezu s tim djelom, a nad kojima se u ovom trenutku provodi kriminalističko istraživanje.Kriminalističko istraživanje se nastavlja te će policija svim raspoloživim resursima raditi na rasvjetljavanju okolnosti ovog događaja i pronalasku svih počinitelja , stoji u priopćenju PU VSŽ.

Oko 20,40 sati 25. kolovoza u Ulici vijenac Ruđera Boškovića u Vukovaru nekoliko osoba tjelesno je napalo 39-godišnjaka i 26-godišnjaka iz Vukovara zadavši im više udaraca po glavi i tijelu. Zatražili su liječničku pomoć u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar gdje su im utvrđene lake tjelesne ozljede.
Jučer, 26. kolovoza u večernjim satima pronađen je i uhićen 25-godišnjak iz Vukovara koji se dovodi u vezu s tim djelom, dok se za ostalima još traga.
Uz optužni prijedlog radi počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, 25-godišnjak je danas, 27. kolovoza priveden na Općinski sud u Vukovaru, priopćili su iz PU VSŽ.

Pročitano 725 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić