Ispiši ovu stranicu

U prometnoj nesreći u Vukovaru teško ozlijeđen biciklist

U prometnoj nesreći u Vukovaru teško ozlijeđen biciklist Pu vukovarsko-srijemska

Tijekom protekla 24 sata PU vukovarsko-srijemska je evidentirala  8 prometnih nesreća, od čega je sedam prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci (2), Vukovar (2), Slakovci, Tovarnik, Bošnjaci) i jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena- izvijestili su iz PU vukovarsko-srijemske. 

U subotu 8. kolovoza oko 7 sati u Vukovaru u Vinkovačkoj ulici 58. godišnji hrvatski državljanin je upravljao osobnim automobilom vukovarskih registracijskih oznaka neprilagođenom brzinom zbog čega je automobilom udario u biciklistu, 78. godišnjeg hrvatskog državljanina, koji je uslijed udara i pada zadobio teške tjelesne ozljede.

Unesrećeni stariji muškarac je odmah odvezen u Nacionalnu memorijalnu bolnicu u Vukovaru gdje mu je ukazana liječnička pomoć i gdje je hospitaliziran.

Na mjestu događaja je policija provela očevid, a vozaču automobila na mjestu događaja nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu.

Protiv vozača automobila zbog sumnje da je počinio kazneno djelo "izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu" biti će podnijeta kaznena prijava.

Pročitano 755 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI