Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Tvrtka Borovo pomaže maloj Mia Lani

Mia-Lana Knezović Mia-Lana Knezović Jasenka Vrdoljak

Kako bi pomogli u troškovima liječenja malenoj sugrađanki Mii Lani Knezović koja boluje od rijetkog Lenox-Gasttautovog sindroma u akciju se uključila tvrtka Borovo donirajući 10 tisuća kuna.

Na ovu hvale vrijednu donaciju uključili su se prije svega kako bi potaknuli druge gospodarske subjekte u regiji da se uključe u akciju koja nosi naziv „Za Mia Lanin prvi korak“. Mia Lana Knezović ne priča i ne hoda, psihomotorno zaostaje, a ima i utvrđenu 100-postotnu invalidnost zbog oštećenja mozga. Iznos za terapiju koja bi joj mogla pomoći doseže gotovo 25.000 eura, jer za terapiju aminokiselinama treba izdvojiti oko 5.000 eura, a za implantaciju matičnih stanica još 20.000 eura. Nažalost, Sanela i Davor Knezović, roditelji četverogodišnje djevojčice, ne mogu sami osigurati taj novac.

Akcija, naime do sada nije naišla na veći odjek u gospodarskim krugovima, pa su tako većina donatora privatne osobe. Donaciju je obitelji Knezović simbolično u njihovu domu uručio direktor tvrtke Borovo – Standard d.o.o. Nenad Bučko, te direktor tvrtke Borovo – Kožna obuća d.o.o. Vjekoslav Ferdebar. 

Pročitano 2352 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI