Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Kelić: Ključ uspjeha u suzbijanju epidemije je suradnja sa stanovnicima

Stožer CZ VSŽ Stožer CZ VSŽ J. Vrdoljak

Do 12 sati kada je održana konferencija za novinare županijskog Stožera civilne zaštite, u Vukovarsko-srijemskoj županiji je evidentirano 9 novooboljelih osoba od koronavirusa.

Riječ je o osobama s područja Šiškovaca, Tordinaca, Starih Mikanovaca, Ivankova i Novih Jankovaca.

Načelnik Stožera civilne zaštite Zdravko Kelić pozvao je stanovnike županije da budu odgovorni, a kao ključ uspjeha u suzbijanju epidemije naveo suradnju sa stanovnicima.

- Još uvijek imamo „repove“ s održanih velikih okupljanja i nastojimo sve ukloniti i dovesti do toga da sve radi kako bi se svi mogli normalno kretati pod naloženim uvjetima. Moramo prihvatiti da nam je to svakodnevnica i život koji živimo - poručio je Kelić.

Načelnik PU vukovarsko-srijemske, Fabijan Kapular je naveo kako su među zaraženima i četiri policijska službenika i jedna državna službenica, dok je u samoizolaciji 26 policijskih i dvoje državnih službenika.

Ukupan broj pozitivnih u našoj županiji je 240, dok se u samoizolaciji nalazi njih 650. U protekla 24 sata testirano je 127 osoba. Iz Stožera su opetovano uputili apel građanima da se naoružaju strpljenjem, budu oprezni i pridržavaju se svih preporučenih mjera.

Pročitano 690 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI