Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Jedna osoba smrtno stradala, a jedna teže ozlijeđena

Ilustracija Ilustracija Arhiva HRV

U prometnoj nesreći koja se jučer u 3,30 sati dogodila na županjskoj obilaznici, smrtno je stradao 26-godišnjak iz Vinkovaca, priopćila je PU vukovarsko-srijemska.

Do nesreće je došlo kada je 40-godišnjak iz Bošnjaka upravljajući osobnim automobilom „VW Caddy“ vinkovačkih registracijskih oznaka, udario pješaka koji se kretao kolnikom. Pješak, 26-godišnjak iz Vinkovaca, preminuo je na mjestu događaja. Kod vozača osobnog automobila nije utvrđena prisutnost alkohola, no izuzeti su uzorci krvi i urina radi vještačenja. Slijedi obdukcija tijela preminulog te kriminalističko istraživanje.

Policija je također izvijestila i kako je jučer u 10,15 sati u Vinkovcima, 49-godišnji vozač osobnog automobila iz Jarmine na pješačkom prijelazu teže ozlijedio 29-godišnjaka. Naime, na raskrižju ulica H. D. Genshera i D. Žanića Karle u Vinkovcima, 49-godišnjak iz Jarmine nije zaustavio automobil kako bi propustio pješake koji su već stupili na pješački prijelaz i tom je prilikom prednjim dijelom automobila udario u bicikl koji je gurala 50-godišnja pješakinja te u bicikl i tijelo pješaka, 29-godišnjaka, oboje iz Vinkovaca. Uslijed udara, 29-godišnjak je teže ozlijeđen. Protiv 49-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.

Pročitano 632 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI