Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

U OBŽ 24 novooboljele osobe

Ilustracija Ilustracija Arhiva HRV-a

Od ukupno 156 uzoraka analiziranih u posljednja 24 sata čak 24 je bilo pozitivno, priopćio je Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije. Osam novopozitivnih osoba su iz Đakova, sedam iz Osijeka, po dvije iz Bilja i Valpova te po jedna iz Jagodnjaka, Kopačeva, Vardarca, Duboševice i Laslova.

Na području Osječko-baranjske županije trenutno je aktivno 197 slučajeva COVID-a19. 28 osoba nalazi se na bolničkom praćenju u KBC-u Osijek. Jučer su u KBC primljene tri osobe, dok su četiri otpuštene na kućno liječenje. Nema pacijenata na respiratoru.

Povećani broj novozaraženih odrazio se i na povećanje broja osoba u samoizolaciji, kojih je na području Osječko-baranjske županije ukupno 1.709, s time da je u posljednja 24 sata pod tu mjeru stavljeno 97 kontakata oboljelih. Epidemiolozi i danas intenzivno provode izvide te određuju daljnje epidemiološke mjere u svim utvrđenim slučajevima oboljenja te prema kontaktima oboljelih.

Policija je obavila 71 samoinicijativnu provjeru osoba u samoizolaciji i sve zatekla na prijavljenoj adresi, a od dvije dojave građana o kršenju te mjere jedna se pokazala točnom (u Đakovu).

Pročitano 721 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI