Ispiši ovu stranicu

Brojni se projekti provode u Općini Jarmina

Brojni se projekti provode u Općini Jarmina Foto: VUSZ

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić posjetio je danas Općinu Jarmina i održao radni sastanak s predsjednikom Općinskoga vijeća Općine Jarmina Dragutinom Culijem te suradnicima. 

Razgovarali su, između ostaloga, o projektima koji su trenutno u realizaciji na području ove općine, a to su završna faza izgradnje Dječjeg vrtića u vrijednosti 7,5 milijuna kuna, unutarnje uređenje Doma kulture – kino dvorane u vrijednosti 350.000 kuna, Doma hrvatskih branitelja u vrijednosti 350.000 kuna kao i završna faza postavljanja Pametne ploče u naselju. Naglašeno je i kako je u potpunosti završena prva faza projekta Zaželi -program zapošljavanja žena, a u planu je i druga faza toga projekta.

- Pred nama su i brojni drugi projekti kao što je nogostup u ulici Ivana Zajca odnosno izrada projektne dokumentacije i rješavanje imovinsko-pravnih odnosa te treća faza završetka ulice Ivana Zajca od čega je 900 metara izgrađeno, a ostalo je završiti još 400 metara. U planu je i sanacija ulice J.J.Strossmayera s cijelom infrastrukturom, dogradnja rasvjete u naselju, širokopojasni Internet, reciklažno dvorište i drugi projekti – istaknuo je Culi.

Župan Galić je pohvalio njihov rad te naveo kako će Vukovarsko-srijemska županija nastaviti pomagati u realizaciji projekata.

Sastanku je nazočio i direktor Centra kompetencija d.o.o. Ivan Ambroš.

 

Pročitano 979 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar