Ispiši ovu stranicu

Otvara se novoobnovljeni i prošireni Dječji vrtić u Bogdanovcima

U općini Bogdanovci, koja obuhvaća Bogdanovce, Petrovce i Svinjarevce, u proteklih je godinu dana realiziran niz projekata kojima čelništvo želi unaprijediti uvjete života stanovnicima.

Kako je istaknuo načelnik Marko Barun, aktivnosti su odrađene ili započete na temelju odlične komunikacije sa stanovništvom. Slijedom toga cjelodnevni vrtić u Bogdanovcima, Područni objekt Dječjeg vrtića Vukovar 1, dobio je svoje novo ruho i kao takav bit će otvoren danas u 18 sati. Prijavom rekonstrukcije Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju iz Europskog poljoprivrednoga fonda osiguran je dio sredstava za obnovu vrtića.

- Projekt je odobren i financiran je u ukupnom iznosu od 472 tisuće kuna, dok je i sama Općina Bogdanovci dala svoj doprinos u iznosu od 100 tisuća kuna - rekao je načelnik općine Bogdanovci Marko Barun koji napominje kako je svojevremeno vrtić bio poludnevni nakon čega su u suradnji sa Gradom Vukovar otvorili cjelodnevni vrtić na zadovoljstvo roditelja čija su djeca korisnici istog.

Također iz općine Bogdanovci, u skladu sa trenutačnom epidemiološkom situacijom, pozivaju na odgovorno ponašanje te poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske radi sprečavanja širenja virusa Covid-19.

Pročitano 884 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI