NAJNOVIJE
Vukovarski osnovnoškolci otišli na besplatno ljetovanje

Grad Vukovar i ove je godine organizirao besplatno ljetovanje za vukovarske osnovnoškolce. Prva je skupina učenika sinoć krenula na ljetovanje u Velom Lošinju, na koje ih je ispratio gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava sa suradnicima.

(Subota, 11 Srpanj 2020 08:44)
VFF poziva scenariste na radionicu

Vukovarski filmski festival, četrnaesti po redu, pozvao je scenariste da se prijave za sudjelovanje u Dunavskoj scenarističkoj radionici koja će se održati od 24. do 30. kolovoza.

(Petak, 10 Srpanj 2020 15:38)
Rekordan broj oboljelih - 116

U Hrvatskoj je zabilježeno 116 novih slučajeva oboljenja od koronavirusa pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) sada 1.038.

(Petak, 10 Srpanj 2020 15:36)
Obnovljeno dječje igralište u Vatikanskoj ulici, slijedi uređenje trga

Grad Vukovar dobio je na natječaju za donaciju dječjeg igrališta INE-industrije nafte d.d. sredstva kojima je obnovljeno dotrajalo i derutno dječje igralište u Vatikanskoj ulici. Stara su igrala zamijenjena novima u vrijednosti 225.500,00 kuna s PDV-om čime je ovaj dio naselja Mitnice dobio moderno uređeno i sigurno dječje igralište. Osim Vukovara na ovome je natječaju prošao još samo jedan grad u Hrvatskoj.

(Petak, 10 Srpanj 2020 13:20)
Odgođeni 31.pjesnički susreti u Drenovcima

Ovogodišnji 31. pjesnički susreti u Drenovcima, koji su se trebali održati 10. i 11. srpnja otkazani su zbog pogoršanoga epidemiološkoga stanja, a novi termin njihova održavanja najavljen je za 25. rujna, priopćilo je Društvo hrvatskih književnika (DHK).

(Petak, 10 Srpanj 2020 12:24)
U Vukovaru teže ozlijeđen motociklist i suputnica

Jučer oko 14,30 sati, u Ulici kralja Zvonimira u Vinkovcima, nekontroliranim spaljivanjem suhih biljnih ostataka nenamjerno je izazvan požar na njivi zasađenoj pšenicom čime je vlasniku, 41-godišnjaku iz Mlake Antinske, pričinjena materijalna šteta od više tisuća kuna, priopćeno je iz PU vukovarsko-srijemske.

(Petak, 10 Srpanj 2020 10:21)
U Đakovu još 12 pozitivnih na koronavirus

Osječko-baranjska županija bilježi 20 novih oboljelih od koronavirusa, objavio je Stožer Civilne zaštite te županije.

(Petak, 10 Srpanj 2020 10:16)

Za projekte dječjih vrtića 1,3 milijuna kuna

Okupljene je pozdravila zamjenica gradonačelnika Vukovara Ivana Mujkić Okupljene je pozdravila zamjenica gradonačelnika Vukovara Ivana Mujkić Milan Paun

U hotelu Lav u Vukovaru održana je početna konferencija EU projekta „Super je biti različit“.

Predstavila ga je ravnateljica Dječjega vrtića Vukovar 1 Mirjana Kulić, voditeljica projekta, a okupljene su pozdravile zamjenica gradonačelnika Vukovara Ivana Mujkić, ravnateljica Dječjega vrtića Vukovar 2 Marina Latinović i direktorica Vukovarske razvojne agencije Vedrana Žilić.

Svrha je projekta unaprjeđenje kvalitete života darovite djece i djece s poteškoćama u razvoju uključivanjem u nove programe dječjih vrtića.

Nositelj je projekta Dječji vrtić Vukovar 1, a partner mu je Dječji vrtić Vukovar 2. Vrijednost je projekta 1.301.245,35 kuna, Europska Unija bespovratno financira projekt u cijelosti.

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskoga socijalnoga fonda u okviru provedbe programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima Kninu, Belom Manastiru, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru.

Pročitano 120 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija