Ispiši ovu stranicu

Napao policijskoga službenika

Ilustracija Ilustracija HRV

Na Trpinjskoj cesti u Vukovaru u nedopuštenoj brzini kretanja u prometu na cesti evidentiran je 24-godišnjak iz Bijelog Brda koji je upravljao osobnim automobilom osječkih registracijskih oznaka, a nije se zaustavio na propisane znake za zaustavljanje koje je davao policijski službenik.

Policijski službenici su ubrzo sustigli odbjegloga vozača te utvrdili da je u vozilu bio i suvozač, 22-godišnjak iz Erduta.

Dvojac je odbijao suradnju, a vozač se opirao zakonitom postupanju policije i fizički napao uredujućega policijskoga službenika.

Obojica su ubrzo svladani i privedeni u policijsku postaju gdje je provedeno ispitivanje alkoholiziranosti kada je utvrđeno da je suvozač bio pod utjecajem alkohola (1,89 g/kg alkohola u organizmu) dok je  vozač odbio ispitivanje.

Policija će protiv suvozača podnijeti optužni prijedlog jer je vikao na javnom mjestu i vrijeđao policijske službenike te odbijao dati osobnu iskaznicu dok će vozač biti prijavljen zbog prometnih prekršaja i odbijanja predaje osobne iskaznice te će se nad njim provesti kriminalističko istraživanje zbog napada na policijskoga službenika.

Pročitano 633 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun