Ispiši ovu stranicu

U prometnoj nesreći u Iloku vozač motocikla teško ozlijeđen

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske, policijski službenici su samoinicijativnim nadzorom utvrdili jedno kršenje mjere samoizolacije od strane hrvatskog državljanina, o čemu je izviješten Državni inspektorat.

U razdoblju 15. ožujka do 18. lipnja iz neograđenog voćnjaka u Antinu, vlasništvo 56-godišnjaka iz Josipovca, otuđeni su razni alat za obradu zemlje, trimer, spremnik za gorivo i roštilj. Pričinjena materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.   

U razdoblju od 5. travnja do 25. lipnja u ulici Milana Štefanika u Iloku, iz dvorišta i obiteljske kuće oštećene požarom 4. travnja, nepoznati počinitelj(i) otuđio je moped, mješalicu za beton, trimer i kosilicu te više električnih ručnih alata i mobitela te time pričinio materijalnu štetu od više tisuća kuna.

U tijeku su kriminalistička istraživanja u cilju pronalaska počinitelja i otuđenih predmeta.

Tijekom protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su četiri prometne nesreće, od kojih tri prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci-2, Tovarnik) te jedna prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teže i jedna osoba lakše ozlijeđena.

25. lipnja u 21 sat u ulici Julija Benešića u Iloku, 33-godišnjakinja iz Iloka, upravljajući osobnim automobilom vukovarskih registracijskih oznaka, započela je radnju skretanja ulijevo na travnatu površinu, a da nije obratila pozornost na motocikl koji ju je u tom trenutku pretjecao. Tom prilikom motocikl, kojim je upravljao 17-godišnjak iz Iloka, udario je u prednja lijeva vrata osobnog automobila. Uslijed udara i pada na travnatu površinu, vozač motocikla i 16-godišnjak kojeg je prevozio teško su ozlijeđeni, dok je vozačica osobnog automobila lakše ozlijeđena. Vozač motocikla je zbog težine ozljeda iz Nacionalne memorijalne bolnice Vukovar odmah prevezen u Klinički bolnički centar Osijek.

Protiv 33-godišnjakinje slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Pročitano 897 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI