Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 109
Ispiši ovu stranicu

Više prometnih prekršaja uzrokovanih alkoholom

Iz PU izvijestili su kako su tijekom protekla 24 sata evidentirali dvije prometne nesreće, obje sa materijalnom štetom kao posljedicom u Vinkovcima i Vukovaru.

U Vukovaru je 12. lipnja, oko 20,25 sati, 62. godišnjak iz Vukovara upravljao biciklom u prometu na cesti pod utjecajem alkohola u količini od 1,59 g/kg u organizmu te je pritom jednom rukom koristio mobilni telefonom, dovodeći tako vlastitu i tuđu sigurnost u pitanje. Policija ga je isključila iz prometa i podnijela odgovarajuću prijavu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti cestovnog prometa.

U Mirkovcima je 13. lipnja oko 02,25 sati, u prometu na cesti zatečen 26. godišnjak iz Lovasa kojemu je pri nadzoru utvrđeno da upravlja motornim vozilom vukovarskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola u nedozvoljenoj količini (2,21 g/kg alkohola u organizmu).
Isto tako u Otoku je 13. lipnja, oko 03,00 sati, u prometu na cesti je zatečen 18 – godišnjak iz Gradišta kojemu je pri nadzoru utvrđeno da upravlja motornim vozilom županjskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola u nedozvoljenoj količini (1,77 g/kg alkohola u organizmu).

Prema ova dva vozača koji su upravljali motornim vozilima zbog okolnosti u kojima su zatečeni primijenjene su mjere isključenja iz cestovnog prometa te smještanje u posebne prostorije do otrežnjenja.

Pročitano 977 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI