Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Nastavlja se stabilna epidemiološka situacija s koronavirusom u Hrvatskoj

U posljednja 24 sata nema novooboljelih osoba  od COVID 19 bolesti u Hrvatskoj. Od dosad ukupno potvrđenih 2.247 osoba, dosad se oporavilo 2.130 osoba. Preminulo je stotinu i šest osoba, a također i hrvatski državljanin  koji je umro  od koronavirusa u Nigeriji.  Još je 11 osoba na liječenju. Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku kojom se od 15. lipnja, s obzirom na dobru epidemiološku situaciju, omogućava održavanje sportskih natjecanja uz prisustvo gledatelja. Hrvatski zavod za javno zdravstvo će izraditi preporuke o načinu na koji će gledatelji moći biti prisutni na sportskim natjecanjima.

Situacija s COVID 19 bolesti u Vukovarsko-srijemskoj županiji  i dalje je nepromijenjena. Nema novooboljelih osoba, a do sada je ukupno oboljela 41 osoba koliko je i izliječenih. Ukupno je testiranih 2.262 osobe.- izvijestio je vukovarsko-srijemski Stožer civilne zaštite.

U zadnja 24 sata u Osječko baranjskoj županiji testirano je 40 uzoraka i svi su negativni. Među nalazima je i drugi negativni nalaz za do jučer jedinu preostalu osobu pozitivnu na virus COVID-19. Osječko-baranjska županija više nema niti jednu aktivno oboljelu osobu na COVID-19 te napokon ima status „korona free“ županije, priopćio je osječko- baranjski Stožer civilne zaštite.

Pročitano 656 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI