Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Podnesen optužni prijedlog protiv 44 - godišnjaka

Ilustracija Ilustracija HRV Arhiva

Kako je izvijestila PU vukovarsko - srijemska protiv 44-godišnjaka iz Županje podnesen je optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz čl. 16. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U priopćenju se navodi da je 44-godišnjak  20. svibnja napisao više neistinitih komentara na objavu lokalnog portala na društvenoj mreži Facebook o osobi iz Županje oboljeloj od koronavirusa, čime je širio lažne vijesti kojima se remeti mir i spokojstvo građana.

Stanje u prometu

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirana je jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.

Jučer, 21. svibnja, u 8,40 sati na raskrižju ulica Joze Ivakića i Duga u Vinkovcima, 45-godišnjak iz Vinkovaca je, upravljajući osobnim automobilom vukovarskih registracijskih oznaka, ušao u raskrižje skrećući udesno u Dugu ulicu koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, a da prethodno nije propustio sva vozila, te je udario u bicikl kojim je kolnikom Duge ulice upravljao 71-godišnjak iz Vinkovaca, zadržavajući smjer kretanja ravno. Uslijed udara osobnog automobila i pada na kolnik, biciklist je teže ozlijeđen. Prevezen je u OŽB Vinkovci, gdje je zadržan na liječenju.

Protiv 45-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Pročitano 797 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI