Ispiši ovu stranicu

Požar u automobilu, ozlijeđen biciklist, pronađeni kradljivci nakita

Požar u  automobilu, ozlijeđen biciklist, pronađeni kradljivci nakita Foto: Arhiv HRV-a

Jučer, 20. svibnja oko 19,00 sati izbio je požar na osobnom automobilu vinkovačkih registracijskih oznaka. Kako javljaju iz PU vukovarsko-srtijemske, vlasnik, 50-godišnjak iz Vinkovaca, automobil je prethodno parkirao ispred obiteljske kuće u Ulici Bošnjaci u Ivankovu. Požar su ugasili pripadnici DVD Ivankovo. Ozlijeđenih osoba nije bilo. Očevidom je utvrđeno kako je centar požara ispod središnjeg dijela kontrolne ploče, a potom se proširio na prostor motora, dok je uzrok požara električna energija priključnih kabela za uređaje koji se nalaze u prostoru motora.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 27-godišnjakom i 20-godišnjakom, oba iz Komletinaca, utvrđena je sumnja kako su krajem prosinca 2017. godine provalili u obiteljsku kuću u Školskoj ulici u Komletincima te otuđili nakit. Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirano je pet prometnih nesreća, od čega dvije prometne nesreće u Vinkovcima i Vrbanji u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene i tri prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta.

Uu prometnoj nesreći u Vinkovcima na raskrižju ulica Hrvoja Vukčića Hrvatinića i Hansa Dietricha Genschera, na kojem se prometom upravlja kružnim tokom, lakše je ozlijeđen 49-godišnji biciklist. Naime, 38-godišnjakinja se, upravljajući osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka, nije zaustavila na raskrižju ulica, iako je to bila dužna učiniti jer je kolnik Ulice H.D. Genschera prometnim znakom označen kao cesta s prednošću prolaska, već je nastavila vožnju kroz raskrižje, te je došlo do udara bicikla u njen osobni automobil. Protiv 38-godišnjakinje slijedi obvezni prekršajni nalog.

U Mikluševcima je pak 20-godišnjak upravljajući teretnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije, uslijed neprilagođene brzine osobinama i uvjetima na cesti, izgubio nadzor nad vozilom te sletio u odvodni kanal gdje se vozilo zaustavilo na krovu. Lakše je ozlijeđen i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Pročitano 514 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar