Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Dani otvorenih vrata Veleučilišta Lavoslav Ružička

Vukovarsko Veleučilište Lavoslav  Ružička po prvi puta održava virtualne Dane otvorenih vrata.

Prema riječima dekana Veleučilišta Željka Sudarića, ove godine zbog pandemije COVID-a 19 i epidemioloških mjera u Hrvatskoj, s programima  Veleučilišta budući studenti mogu se upoznati putem platforme Teams, putem koje mogu razgovarati kako s upravom  veleučilišta tako i s pročelnicima studijskih odjela, Erasmus koordinatoricom i pročelnikom sportske udruge te sa članovima studentskog zbora kako bi se upoznali sa onim što veleučilište nudi sadašnjim, ali i budućim studentima.

-Razgovaramo o svim prednostima koje nudi grad Vukovar i vukovarsko veleučilište, o novim projektima koje radimo, a u sklopu dana otvorenih vrata pripremili smo i jedan video putem kojeg maturanti i budući studenti mogu prošetati veleučilištem.-rekao je Željko Sudarić.

Cilj Dana otvorenih vrata bio je i za slijedeću akademsku godinu  privući što veći broj studenata. Vukovarsko veleučilište i dalje nudi tri studijska programa, upravni, poslovni i Studij fizioterapije i preventivne fizioterapije au pripremi su   i novi programi za koje se dekan Sudarić nada kako će zaživjeti prelaskom Veleučilišta u nove prostore nekadašnjega Radničkog doma u Borovu naselju.

-Projekt se realizira u suradnji s Gradom Vukovarom i Razvojnom agencijom Vura  kroz Intervencijski plan grada Vukovara i vrijedan je oko 70 milijuna kuna. Očekujemo kako će Veleučilište Lavoslav Ružička u nove prostore ući 2021. godine do kada bismo ustrojili i nove studijske programe.- rekao je dekan Sudarić.

Pročitano 613 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI