Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Gradsko društvo Crvenoga križa Vukovar obilježava Svjetski dan Crvenoga križa

Gradsko društvo Crvenoga križa Vukovar obilježava je  8. svibnja, Svjetski dan Crvenoga križa i Crvenoga polumjeseca zahvalivši svim svojim volonterima koji su oko 2 mjeseca pomagali starijim sugrađanima u ovo vrijeme koronavirusa. Vlatko Glavaš, ravnatelj Gradskog društva Crvenoga križa Vukovar naglasio je zadovoljstvo radom volontera.

-Tijekom protekla dva mjeseca volontiralo je 80 volontera različite dobi i zanimanja koji su imali 300 intervencija, a na našem S.O.S.  telefonu zabilježeno je u tome vremenu preko 3.000 poziva- rekao je Glavaš te naglasio je kako se od ponedjeljka 11. svibnja gasi S.O.S telefon Gradskog društva crvenog križa Vukovar koji je bio u funkciji u vrijeme najveće opasnosti od koronavirusa.  

Glavaš je naglasio kako Gradsko društvo Crvenoga križa Vukovar i dalje nastavlja sa svojim redovnim aktivnostima kao što je  Akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održavala sve vrijeme.

-U posljednjoj takvoj akciji prikupljeno je preko 60 doza krvi- rekao je Galvaš.

Gradsko društvo Crvenoga križa Vukovar, od ponedjeljka 11. svibnja,  ponovno će u jednom trgovačkom centru postaviti košaricu koju će građani moći puniti svojim donacijama u prehrambenim proizvodima koji imaju duži rok trajanja.

Pročitano 566 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI