Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Dvije provale i prometna sa lakše ozlijeđenom osobom

Ilustracija Ilustracija Arhiva HRV-a

PU vukovarsko-srijemska je izvijestila kako su u protekla 24 sata evidentirane su dvije teške krađe.

U razdoblju od 30. travnja do 5. svibnja provaljeno je u dvije nenastanjene obiteljske kuće u Vukovaru. Iz obiteljske kuće 71-godišnjakinje u Ulici Vijeća Europe otuđen je manji novčani iznos i pričinjena materijalna šteta prilikom provale, dok je iz obiteljske kuće u Ulici A.G. Matoša, vlasništvo 62-godišnjaka iz Zagreba, otuđeno nekoliko odjevnih predmeta i pričinjena materijalna šteta pri višestrukim pokušajima provale u unutrašnjost kuće.

Kriminalističkim istraživanjem nad 27-godišnjakom iz Vukovara utvrđena je sumnja da je počinitelj obje navedene teške krađe. Danas, 6. svibnja, 27-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Stanje u prometu

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirane su dvije prometne nesreće, od čega jedna prometna nesreća u kojoj je nastupila samo materijalna šteta (Stari Jankovci) te jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena (Županja).

Jučer, 5. svibnja oko 11.30 sati, 79-godišnjak iz Štitara je upravljao osobnim automobilom „VW Golf“ županjskih registracijskih oznaka krećući se kolnikom Ulice Mladena Čatića u Županji. Dolaskom do raskrižja s Bosutskom ulicom, 79-godišnjak nije prilagodio brzinu kretanja uvjetima i osobinama ceste te udara u stražnji dio mopeda „Baotian“ županjskih registracijskih oznaka kojim je ispred njega upravljao 64-godišnjak iz Županje vršeći radnju skretanja ulijevo u Bosutsku ulicu.

Nad oba vozača je provedeno mjerenje prisutnosti alkohola u organizmu. Vozaču osobnog automobila nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu, dok je vozaču mopeda utvrđena prisutnost alkohola u organizmu 0,44 g/kg.

Vozač mopeda je lakše ozlijeđen uslijed udara o poklopac motora i prednje vjetrobransko staklo osobnog automobila. Vozilom hitne medicinske pomoći je prevezen u OŽB Vinkovci, gdje je zadržan na liječenju.

Vozaču osobnog automobila je na mjestu događaja izdan obvezni prekršajni nalog.

Pročitano 543 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI