Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Policija izvijestila o jednom kršenju mjere samoizolacije

Ilustracija Ilustracija Foto: HRV Arhiva

Policijska uprava vukovarsko-srijemska je u vremenu od 22 sata 4. svibnja do 22 sata 5. svibnja, zaprimila jednu dojavu o kršenju mjere samoizolacije. Izvršenim provjerama, policijski službenici su utvrdili jedno kršenje mjere samoizolacije, o čemu je izviješten državni inspektorat.

Do sada je PU vukovarsko-srijemska zaprimila 221 dojava i utvrdila kršenje mjera samoizolacije u 78 navrata.

Prilikom provođenja nadzora mjera iz Odluke o dopuni Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, u vremenu od 22 sata 4. svibnja do 22 sata 5. svibnja, na međužupanijskim nadzornim punktovima policijski službenici nisu utvrdili kršenja mjera iz spomenute Odluke.

U dosadašnjem izvještajnom periodu, od početka primjene ove Odluke, PU vukovarsko-srijemska je ukupno zatekla 619 osoba bez odgovarajuće propusnice za napuštanje mjesta prebivališta, odnosno područja županije.

Prilikom provođenja nadzora mjera iz Odluke o nužnim mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19, kojom je obustavljen rad ugostiteljskih objekata, policijski službenici su u protekla 24 sata provjerili dvije dojave o navodnim kršenjima te Odluke, te su o utvrđenom činjeničnom stanju izvijestili državni inspektorat.

U dosadašnjem izvještajnom periodu, od početka primjene ove Odluke, PU vukovarsko-srijemska je ukupno evidentirala deset kršenja mjere obustave rada ugostiteljskih objekata.

Pročitano 485 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI